Una altra emissora municipal que ens fa confiança i que des d’aquest mes de juliol ha inclòs a la seva graella el nostre programa. Concretament, ens hi trobareu els dissabtes a les 10 del matí al 87,8 de la F.M. Moltes gràcies, benvinguts i benvingudes a tots els ampostins i ampostines i gent de la comarca del Montsià en general i que sigui per molts anys.

En el FES TA FESTA d’aquesta setmana us parlarem del II Congrés Català d’Antropologia que se celebrarà el gener del 2022 però que ja comença a funcionar amb la preparació dels diversos simposis que el compondran i de la presentació de ponències. Trobareu informació al web del congrés: https://coca.antropologia.cat/.

També parlarem de diversos podcast de cultura popular que van proliferant per les emissores d’arreu del país. A totes les possibles interessades us recordem que el FES TA FESTA té actualment una producció de més de dues mil càpsules de diverses temàtiques a disposició d’aquelles emissores que ho sol·licitin. Només ho heu de demanar…

I entre altres coses, us parlarem del 50è aniversari de la proclamació, allà l’any 1971, de Lloret de Mar com a Ciutat Pubilla de la Sardana i d’alguns dels actes que han programat per celebrar l’efemèride. I també escoltarem la sardana que el mestre Domènec Moner va escriure per l’ocasió: Lloret, Ciutat Pubilla, la que fou la primera sardana de l’any de la història.

En el Youtube de la Setmana, el darrer videoclip d’un dels grups que actuen aquest dissabte al FIMPT de Vilanova i la Geltrú. Des de Gandia, al País Valencià, el grup EL DILUVI ens diu que Tot amor falla, un youtube estrenat el passat 31 de març i que ja té quasi 150.000 visualitzacions.

A les SECCIONS una mica de tot. Començant amb una estrena en què cada quinze dies anirem repassant el vocabulari casteller i les expressions més característiques del món dels castells:

I a més, les habituals:

I acabarem amb la sardana de Pepita Llunell que va obtenir el Premi Popular del Certamen Joaquim Serra l’any 1998: El pati dels tarongers, tot aprofitant per comentar el darrer enregistrament promogut per l’Associació Músics per la Cobla.

I ja estaríem… La setmana que ve més!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa