I és que aquest darrer programa del mes de juny del 21 del FES TA FESTA ens ha caigut ben bé entre revetlles. L’hem enregistrat abans de Sant Joan i quan hi tornem ja haurà passat Sant Pere. Coses del calendari. És per això que avui us parlarem de Sants, que aquests sempre hi són… Us heu plantejat quins Sants se celebren entre els famosos i mediàtics Joan i Pere? Doncs en aquesta FES TA FESTA ho sabreu. I amb alguna sorpresa inclosa…

Però a banda d’aquest santoral improvisat, al programa hi trobareu el de sempre. Per exemple les SECCIONS:

Contactarem de nou amb el nostre home dels castells, en Carles Esteve, per fer la CRÒNICA CASTELLERA dels darrers dies i per parlar dels Premis de la Nit dels Castells i de què ha passat en aquest primer semestre de l’any i de com es presenta el futur immediat en el món casteller.

I us parlarem que aquest 30 juny acaba el termini per presentar projectes al PLA D’IMPULS A LA DANSA D’ARREL que es promou des de la Fira Mediterrània de Manresa o que teniu temps fins al 30 de setembre per presentar propostes per als IV Premis Antoni Carné, que després d’un any d’aturada obligatòria per mor de la COVID, ha convocat de nou l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català.

En el Youtube de la Setmana hi escoltarem i veurem Quan no abrigui aquest món, el senzill del darrer treball d’en Cesk Freixas titulat MEMÒRIA. Un Cesck Freixas que visitarà la Casa de la sardana de Barcelona el pròxim dia 30 de juny al vespre.

I completarem l’oferta musical amb la versió del grup ELS GROULLERS de la cançó tradicional mossèn Joan de Vic, la sardana Sant Pere de Galligants de Ricard Viladesau i la instrumentació per a cobla del mestre Joaquim Serra de la Gala de Campdevànol.

El que sí que hem gosat predir malgrat l’encavallament de dates, ja que era un fals secret, és que els 9 presos polítics dels quals sempre es parla estarien indultats i en llibertat. Ens n’alegrem, és clar que sí! Però si mireu la lletra petita d’aquests indults, veureu que només han canviat de llista i han passat de la de presos a la de represaliats. Per tant, una setmana més, el FES TA FESTA el dediquem als presos (que encara n’hi ha), als exiliats i als represaliats polítics catalans. I fins que calgui…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa