Aquest cap de setmana comença la 34a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius de la mà de la seva nova flamant directora, la Carol Duran. Un Tradicionàrius que ens ofereix un ambiciós i extens programa de concerts i activitats que, vist des de fora, no fa pensar en un festival afectat per la pandèmia. El Festival, que s’allargarà fins al 26 de març, s’inaugura al CAT aquest dissabte dia 16 amb el Ball d’homenatge (amb la Blanca Mostaza i en Pau Benítez) i un concert de l’Eliseo Parra en el que presenta el seu nou treball CANTAR Y BATIR i del que sentirem el tema titulat “Maragato pato”.

Al final d’aquest davantal podeu reveure el Youtube de la roda de premsa de presentació del passat dimecres. Una roda de premsa il·lustrada musicalment pel Sicus Carbonell i el Ramon del Pichón del grup SABOR DE GRÀCIA, al que sentirem també en el programa amb el tema que dóna nom al seu darrer àlbum discogràfic: “Herois”.

Un Youtube que compartirà protagonisme amb dos més: d’una banda amb el segon BUSCA-RAONS, aquestes entrevistes sense data i sense pressa, però d’allò més sucoses que ens proposa el nostre Amadeu Carbó. Aquesta vegada l’entrevistat és en Josep Presseguer i Salarich, el president dels Tonis de Taradell amb el que l’Amadeu parlarà, entre altres coses de “Festes amb animals”. La podeu veure també tota sencera al final d’aquest davantal.

I d’una altra banda, amb el teaser de l’espectacle dels Ministrils del Raval de Terrassa que us anunciàvem la setmana passada: “La Filomena se’n va al mercat”, un espectacle que es va presentar diumenge passat a Terrassa el dia de Santa Filomena i amb la tempesta Filomena fent de les seves. Voleu més casualitats?

Tindrem també les SECCIONS:

I parlarem també dels aniversaris i les efemèrides a celebrar oficialment aquest 2021 i d’algunes mancances que hi trobem. En aquest aspecte escoltarem la sardana “Goig i planys”, una de les quatre que va escriure el mestre Amadeu Vives, el compositor de Collbató de qui enguany s’escau el 150è aniversari del naixement.

I això serà tot. O quasi tot. Al davantal no hi caben més coses però al programa…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa