Aquesta Covid dels nassos no ens ha deixat ni acomiadar com es mereix la 32a temporada del FES TA FESTA ni obrir la temporada estiuenca corresponent. Si bé la gent que ens coneixeu ja sabeu que per nosaltres, el tema de les temporades és ben bé un formalisme. Això del FES TA FESTA és un non stop des de fa més de sis lustres i esperem que així continuï per molt de temps.

I pel que fa als continguts, tampoc variaran gaire de la temporada normal a l’estiuenca, més enllà dels tòpics d’una miqueta més de música (refrescant?), notícies lleugeres (no pesants?), etc. La cultura popular a l’estiu és quan més tresca i per tant, al FES TA FESTA li sobren continguts i temes. Però sí, és veritat, que ens agrada programar algun concert i força música.

En aquesta 539a edició, per exemple, podreu escoltar: la marxa “El País de Xauxa”, amb el Grup CORRANDES SÓN CORRANDES que ens anuncien el seu primer concert després del confinament, aquest dissabte a la tarda, a Sant Martí de Tous; la sardana “Please don’t stop the music”, de Marc Timón, guanyadora del Premi de la Crítica de la Sardana de l’any 2011; o la sardana “Juliol”, de Vicenç Acuña, amb la que habitualment saludem el setè més de l’any.

El Youtube de la setmana ens el porta la cobla Reus Jove amb la “Marxa de l’Àguila de Reus”, la seva iniciativa per recordar la figura cabdal de la ciutat de Reus i de la seva Festa Major que enguany s’ha viscut de forma confinada.

I a les SECCIONS, com sempre, molta varietat:

I la setmana que ve, més normalització, més actes, més cultura popular i tradicional i… més FES TA FESTA!

———————–

I si bé saludem al mes de juliol, no ens oblidem del juny. I menys de la sardana del mestre Juli Garreta i de la presentació que en van fer l’Arnau Tordera i en Lluís Gual en aquest video. Us en recordeu?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa