Al FES TA FESTA número 529 (el nostre sisè en confinament) us parlarem de les iniciatives per celebrar aquest Sant Jordi 2020 tan i tan especial, tot i que la setmana que ve el podrem veure amb una mica més de perspectiva.

I és per això que tindrem no solament un Youtube de la setmana sinó una veritable aglomeració. Començant encara amb les caramelles confinades de Castellfollit del Boix, Maians i Grevalosa que sobre el tema del grup GERTRUDIS titulat “Avui canviem al món” han fet un vídeo que han anomenat PASSA’M L’ESPARDENYA. Una de les moltes iniciatives participatives que ens servei d’exemple de les ganes de festa que té tothom.

Al final d’aquest davantal podeu veure també el videoclip oficial del grup GERTRUDIS d’aquest tema inclòs en el seu darrer treball CANÇONS DES DEL CONFINAMENT (2020).

També la Cobla La Principal del Llobregat ens ha deixat un vídeo-coral del fragment final de l’obra SOM que el compositor Xavi Pendón els dedicà amb motiu del seu 90è aniversari i que van incloure en l’àlbum commemoratiu d’aquesta efemèride que van enregistrar l’any passat. És el fragment que glosa el tema d’Obeses “Ens en sortirem”.

ambé tindrem les SECCIONS:

I la part musical hi tindrem també l’espai de la 2a. semifinal de LA SARDANA DE L’ANY 2019 en el qual podreu escoltar:

  • Colla gatzara Jordi Paulí Cobla Principal del Llobregat
  • Present serà present Conrad Rafart Cobla Jovenívola de Sabadell
  • Gresca, tabola i ball de rams Jordi León Cobla Principal del Llobregat
  • 2019 a l’ombra del Castellet David Pigassou Cobla Mil·lenària

I acabarem el programa amb un altre vídeo-coral, en aquest cas, de coral i cobla: la interpretació conjunta de la Polifònica de Puigreig i la Cobla Berga Jove de la sardana “Rosa de Sant Jordi”, de Fèlix Martínez Comín, amb lletra del també compositor Josep Maria Bernat.

I divendres 1 de maig, la Festa del Treball, nosaltres treballarem i penjarem al web un nou FES TA FESTA.

Malgrat el pont hem decidit que no anirem enlloc…

Cuideu-vos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa