I ho celebrarem amb la seva música. Amb la música del CD Gran Ball amb la Cobla Mediterrània – Volum III que han enregistrat per commemorar aquestes quatre dècades de vida intensa i fructífera i que van celebrar també aquest passat dilluns a l’Aliança del Poble Nou amb una nova representació del seu concert “Ballem-la” conduït per un ex-component, el flabiolaire i escriptor David Puertas i dirigit pel seu titular, el mestre Bernat Castillejo.

Concretament us convidarem a escoltar un clàssic dels balls vuitcentistes, el vals “El corsario” del mestre Josep Serra i Bonal; i una autèntica delicatessen musical: l’arranjament per a cobla que el mateix Castillejo ha fet d’un pasdoble flamenc-català del mestre Pablo Sorozábal titulat “Cabré” i dedicat al famosíssim actor i torero Marius Cabré. De veritat que val molt la pena.

I encara acabarem el programa mediterràniament escoltant la sardana que el mestre Josep M. Serracant els dedicà amb motiu del 25è aniversari de la cobla i que porta per títol “Mediterrània de records i desitjos”.

Musicalment també tindrem el Youtube de la setmana. Un tema de darrera fornada del grup MOCAMBO que porta per nom “Jutges”. Un tema amb la SOLIDARITAT amb els presos i represaliats per bandera. No us el perdeu.

us parlarem d’una munió d’actes programats pel present cap de setmana arrei del país. Només per aquest diumenge 24 de novembre sabem dels actes de Cloenda del 350 aniversari dels Gegants del Pi a Barcelona; de la Final del Campionat de Catalunya de Punts Lliures a Girona; del Concert-Homenatge de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona al mestre Joan Josep Blay a Sant Feliu de Llobregat.

I de la 18a. Trobada Sardanista al Parc de Torreblanca, al Baix Llobregat, amb sardanes al matí amb les cobles Lluïsos i Ciutat de Cornellà; o de la 17a. Diada Sardanista a Rubí, amb ballada al matí i concert a la tarda amb la cobla Ciutat de Girona. I això només són alguns exemples d’un calendari d’allò més atapeït.

Pel que fa a les SECCIONS, com sempre d’allò més variades:

I també us parlarem de la Gala ADIFOLK que tindrà lloc el proper diumenge, dia 30, a Gironella. Podeu veure el teaser promocional a continuació.

I la setmana que ve, si no ens ho priva cap censura, ho tornarem a fer. Més FES TA FESTA. Som incorregibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa