Després de la nostra solidaritat amb la vaga general d’aquest divendres 18 d’octubre i de congratular-nos de l’èxit obtingut per les marxes per la llibertat, us oferim ja el programa 502 de l’època internàutica del FES TA FESTA, corresponent a aquest tercer cap de setmana d’octubre.

Un programa en què us parlarem de molts aplaçaments i suspensions d’actes arreu del país com a protesta a aquesta injusta sentència que ens enutja i ens enerva. Un programa que vam enregistrar el passat dimecres dia 16 i en el qual, per tant, no hi trobareu massa comentaris respecte a totes les coses que han passat en aquests darrers dies.

Però serà un FES TA FESTA on no hi faltaran les SECCIONS i la MÚSICA.

Pel que fa a la part musical escoltarem les sardanes “La veu de Catalunya” de Josep M. Ruera i “Catalanitat” de Vicenç Bou, dos estils ben diferents però que conflueixen en la temàtica. I el Youtube de la setmana el dedicarem a un tema acabat de fer aquest mateix mes d’octubre: es titula “La força de la gent” i ha estat possible gràcies a un munt de col·laboracions de grans artistes del país i a la iniciativa del censurat TSUNAMI DEMOCRÀTIC.

I pel que fa a les SECCIONS, com sempre, de tot una mica:

I també us convidarem a escoltar en Xavier Ribalta recitant un poema escrit fa més de cent anys però que encara manté, en molts aspectes, una vigència i una actualitat que fan feredat: “Oda a España”, de Joan Maragall.

I la setmana que ve hi tornarem. I si pot ser amb una mica més de normalitat. Tot i que amb presos polítics i exiliats no n’hi pot haver mai de normalitat…

I amb forces d’ocupació disparant projectils prohibits encara menys!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa