La colla barcelonina Violetes del Bosc, guanyadora diumenge passat del Trofeu Ciutat de Balaguer que es va celebrar a la capital de la Noguera, ha resultat també guanyadora de la lliga catalana malgrat que durant el concurs es comuniqués que la vencedora havia estat l’altra colla barcelonina, Mare Nostrum, fruit d’un error en el recompte del desempat produït en el còmput global dels concursos de tota la temporada. Cal dir que la colla Mare Nostrum va fer un comunicat del tot comprensiu i d’un total fairplay felicitant a la campiona. Una felicitació a la qual ens afegim també des del FES TA FESTA.

Així, en el transcurs del programa, escoltarem les sardanes “Xaloc”, de Jordi Molina, sardana dedicada al Grup Sardanista al que pertany la Mare Nostrum, i “Ofrena a Violetes del Bosc”, de Fèlix Martínez Comín dedicada als vigents campions. I pel que fa a sardanes, coneixerem també la vuitena semi-finalista de La sardana de l’any 2018, la titulada “Mar, música i amics”, de Lluís Alcalà, que ens interpretarà la cobla Mediterrània.

També tindrem el Youtube de la setmana. Una cançó escrita fa més de trenta anys però que com moltes de les de LA TRINCA estan d’una actualitat que fa fredat: “La faixa”. El vídeo extret del seu programa televisiu amb uns trincaires i uns músics molt jovenets…

Òbviament, no faltaran les seccions:

I us farem una exhaustiva crònica del Memorial Joaquim Serra que tingué lloc dilluns passat al Teatre Romea de Barcelona; i us parlarem de l’espectacle de l’Esbart Maragall titulat ESSÈNCIES, que podeu veure aquest divendres dia 16 al Sant Andreu Teatre també barceloní. I d’una munió d’actes que tindran lloc aquest tercer cap de setmana de novembre… Escolteu que no us ho acabareu.

I la setmana que ve, més.

I sempre amb el desig de llibertat pels innocents…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa