Tornaveu
Vicent Vidal guanya el 34è Premi Valeri Serra de Cultura Popular

La vetllada va servir per presentar l’obra guanyadora de l’any passat, Adelaida Ferré Gomis, folklorista: l’art de bordar rondalles, obra de Laura Villalba Arasa. La presentació van anar a càrrec de Ramón Miró. En el mateix acte es va presentar l’opuscle “Gent de Casa”, dedicat a l’Orfeó Joventut, a càrrec de Narcís Saladrigues.

El guanyador del premi d’aquest any va recollir el guardó de mans de la nova consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, del diputat provincial de la Diputació de Lleida Francesc Sabanés i de l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch. El lliurament va estar amenitzat pel grup balaguerí de música popular i tradicional Ksonronda.

Col·leccionable “Dotzena de frare”

Aprofitant el lliurament del premi també es va repartir el cinquè plec del col·leccionable “Dotzena de frare”, dedicat aquest any a Pere Xich de Pau Bertran i Bros. Aquesta publicació la va començar a editar l’organització del premi l’any 2015. La intenció és aproximar la cultura popular i folklòrica del nostre país al públic. El col·leccionable constarà de 13 plecs i presenta cada any materials d’un folklorista o estudiós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa