Tornaveu
Quico Sallés presentarà la seva crònica sobre l’1-O en la propera Tinguda Blanca
Hi ha dies en els quals sorgeix de forma espontània preguntar-se on eres. Són aquells dies en els quals molt probablement la historia personal, la que anomenem en minúscula es fusiona amb la Història. L’1 d’octubre és un dia en què es dóna aquesta fusió i per la gravetat de la repressió ocorreguda davant la força de la participació ciutadana, pocs ciutadans no s’hauran fet aquesta pregunta. Entre d’altres motius perquè molts d’ells hi van participar
activament.

Per reflexionar sobre les repercussions i la importància d’aquest dia la propera tinguda blanca, dilluns 19 de novembre a les 19:30h a la seu del Gran Orient de Catalunya (C/ mallorca 125, baixos, Barcelona), comptarà amb el periodista d’El Món i escriptor Quico Sallés, qui presentarà el seu llibre que, precisament es titula On eres l’1-O?

Una Tinguda Blanca és una reunió oberta, d’entrada lliure, organitzada pel Gran Orient de Catalunya, en el qual s’acostuma a convidar a una personalitat (intel·lectual, escriptor, científic…) per il·lustrar sobre un aspecte i així contribuir a la voluntat de difusió de pensament i avenç social, característics de la francmaçoneria.

Pel que fa a la reunió del dilluns 19 de novembre, Quico Sallés parlarà del llibre On eres l’1-O?, una crònica àgil des del matí de divendres 29 de setembre fins a l’aturada del país del 3 d’octubre. El periodista i escriptor reviu les emocions intenses, la determinació i el valor de les 2.286.217 persones que van votar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa