Tornaveu
Presentació de l’informe Ferrer i Guàrdia 2014

El dimarts 10 de febrer a les 19h a l’Espai Ferrer i Guàrdia es presentarà l’Informe Ferrer i Guàrdia 2014. Aportacions per una societat laica.

Des de fa 4 anys, la Fundació Ferrer i Guàrdia elabora aquesta publicació de pensament i anàlisi crítica que tracta temes relacionats amb la laïcitat des d’una perspectiva transversal, mediàtica i pedagògica. Els seus responsables consideren l’informe com a una “eina per a la reflexió, la definició i la identificació dels principals reptes de la laïcita”.

La presentació se celebrarà a les 19h de la tarda a l’Espai Ferrer i Guàrdia, a Barcelona (C. Avinyó,44). L’activitat, gratuïta tot i que es prega confirmar assistència a [email protected], comptarà amb la participació d’Enric Vendrell, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Joan-Francesc Pont, president de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, Joffre Villanueva, doctorand en Ciència Política i Santi Castellà, professor de la Universitat Rovira i Virgili.

L’Informe Ferrer i Guàrdia 2014, compta enguany amb signatures prestigioses com: Enric Vendrell, Joan-Francesc Pont, Enric Canet, Gloria Garcia-Romeral, Mª del Mar Griera, Isidoro Martín, Ignasi Llorente, Jaume Funes, Santiago José Castellà, Vicenç Molina, Oriol Illa, Raimon Goberna, Joffre Villanueva, Hungria Panadero, Sílvia Luque, Astrid Pont i Pablo Faura. I compta amb la col·laboració de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa