Tornaveu
Manuel Delgado inaugurarà un nou cicle de ‘La conferència de l’Ens’ reflexionant sobre festa i revolta

Sobre aquestes qüestions, i la revolta que hi ha o no en el rerefons de la festa popular, parlarà el reconegut antropòleg Manuel Delgado el proper dimecres 20 de març. Serà a les 19 hores, a la seu de l’Ens de l’Associacionisme Cultural de Barcelona (Carrer València 558, 6-1). Delgado, doctor en Antropologia Social i professor de la Universitat de Barcelona, és també activista social i una de les veus més contundents del panorama intel·lectual. Entre les seves obres destaca el seu llibre Carrer, festa i revolta. Els usos simbòlics de l’espai públic a Barcelona (1951-2000), publicat l’any 2003, on ja plantejava aquestes idees.

Les reflexions i aportacions, sovint trencadores i situades al marge dels carrils establerts, de Manuel Delgado inauguraran el cicle ‘La conferència de l’Ens’, un programa de xerrades que busca apropar la cultura humanística al públic de Barcelona. El cicle, que ha programat 6 conferències al llarg de l’any, convidarà cada mes i mig a destacades veus de l’àmbit humanístic, des de la filosofia, la llengua i literatura o periodisme per debatre sobre temes i reptes de la cultura, mitjans de comunicació o feminisme.

L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament. Us podeu inscriure prèviament a la conferència enviant un correu a [email protected] o trucant al telèfon 93 269 10 42.

La conferència de l’Ens compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa