Tornaveu
La vida des d’un marc laic centrarà la presentació del nou Informe Ferrer i Guàrdia

Amb el subtítol Practicant la utopia, construint laïcitat, es presenta dijous 31 de maig a les 18:30h el nou Informe Ferrer i Guàrdia a l’Espai Ferrer i Guàrdia (C/Avinyó 44, baixos de Barcelona).

L’informe invita a reflexionar sobre la creació col·laborativa d’una societat laica, que afavoreixi la pluralitat des del respecte i la promoció de la convivència en igualtat. A la presentació es farà un recorregut sobre diferents aspectes de la trajectòria vital que es veuen condicionats per la manca d’un marc laic de relacions: des de la manera que aprehenem el món, l’accés que tenim a l’espai públic, passant per l’educació, fins a quines són les condicions amb les quals abordem la mort.

Així doncs, després de la benvinguda per part de Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia, es presentarà l’Estudi Laïcitat en xifres, presentat per Hungria Panadero i Josep Mañé, coordinadora i investigador de la Fundació Ferrer i Guàrdia. Tot seguit, Pablo Faura, advocat i patró de la Fundació Ferrer i Guàrdia oferirà la ponència Però què és el lliurepensament?, que serà precedit per la ponència Pressupostos públics en educació a Catalunya, a càrrec de Belén Tascón de la FaPac (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya). Per acabar la sessió de presentació, Gine Albadalejo, membre de l’Associació Dret a Morir Dignament tractarà algunes qüestions Sobre l’eutanàsia i la mort. L’acte es preveu que després del torn de paraules, acabi a les 20h.

Els interessats en assistir-hi es prega la confirmació enviant un correu electrònic a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa