Tornaveu
La revista Caramella impulsa un projecte de micromecenatge

L’any 1999 naixia la revista de música i cultura popular Caramella, amb la voluntat d’esdevenir un referent en el sector i consolidar un espai de confluència de moltes de les entitats, institucions i persones que es mouen, treballen i gaudeixen de la cultura popular. La revista vol celebrar aquest vint anys i a la vegada “fer un salt endavant per donar garanties de futur a la revista i a tot el projecte”.

Per això, al maig va iniciar iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami, amb la intenció de donar a conèixer la revista a nous públics, créixer en nombre de subscriptors i finançar les activitats relacionades amb l’aniversari, com les jornades “Cultura popular a debat, ara i ací” (al març i a l’abril a Barcelona, València i Palma), i també l’edició del número 41 (juliol-desembre 2019), que recollirà el gruix de la commemoració.

El projecte ofereix diverses possibilitats de col·laboració. A canvi, els participants rebran diferents recompenses, centrades en el propi producte de Caramella i la col·laboració amb persones i col·lectius d’arreu del país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa