Tornaveu
Jornada sobre el Patrimoni Immaterial Cultural a Esterri d’Àneu

L’Ecomuseu de Les Valls d’Aneu acollirà dissabte 31 d’octubre la jornada Recerca i gestió del patrimoni immaterial en l’àmbit local.

La jornada donarà a conèixer exemples de recerca, gestió i divulgació del patrimoni immaterial en l’àmbit local, i proposar diferents eines per inventariar-lo i difondre’l des de museus i altres equipaments patrimonials.

La jornada, que començarà al matí amb la conferència La salvagfuarda del patrimoni cultural Immaterial, a càrrec de l’antropòleg de l’Instituto Andaluz del Patrimoio Histórico, Aniceto Delgado. Posteriorment es debatrà Com es gestiona el patrimoni immaterial?, conferència de Xavier Roigé, antropòleg i museòleg, que anirà seguida d’un debat. Ja a la tarda es durà a terme una taula d’experiències on es destacaran casos com el Museu Etnològic del Montseny, amb Jordi Tura i Quim Mateu; la metodologia aplicada a la gestió de l’oralitat, de la qual informarà l’historiador Gerard Corbella i, per acabar Iñaki Arrieta, aprofundirà sobre el Patrimoni Immaterial al País Basc.

La matricula de la jornada és gratuïta, per a més informació, feu clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa