Tornaveu
Els Premis Rossend Arús premiaran els millors textos sobre la maçoneria

La gala d’entrega de la segona edició dels premis Rossend Arús es durà a terme dimarts 27 de setembre a les 19h a la Biblioteca Pública Arús (Passeig de Sant Joan, 26 de Barcelona).

Els premis reconeixeran el millor text inèdit d’assaig sobre aspectes de la francmaçoneria (història, aspectes ètics o iniciàtics…), un text ja publicat durant el 2015 i fins a la data de la convocatòria, sigui en format de llibre, article periodístic d’informació o opinió, en format paper, digital o altres. Per últim, s’incorpora una categoria de poesia inèdita, que amb un mínim de 50 versos exposi qualsevol aspecte de la Francmaçoneria. La dotació per al premi d’Asssaig és de 1000 € i 300 € per als guanyadors dels restants.

El jurat dels premis elaborarà el seu judici d’acord amb els textos rebuts seguint les condicions de les bases, fins a la mitjanit de l’1 de setembre d’enguany. L’objectiu dels premis és promoure que periodistes, escriptors o investigadors, siguin o no maçons, presentin treballs que fomentin el coneixement de la Francmaçoneria en general i de la Francmaçoneria catalana en particular.

La celebració de l’acte de lliurament dels premis, dimarts 27 de setembre a les 19h, es durà a terme en una data prou significativa: la festivitat maçònica de l’Equinocci de Tardor. L’acte és d’entrada lliure i gratuïta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa