Tornaveu
El Som Cultura Popular et necessita

Exposicions, presentacions, debats, conferències, cursos de formació, projecció de documentals, actuacions, tallers infantils, fires de productes, mostres de publicacions… Entre el 25 i 28 de gener, la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona serà l’epicentre de la cultura popular catalana. Tots els grups festius s’han implicat activament en la preparació del Som Cultura Popular 2018 per aconseguir repetir l’èxit de la primera edició, celebrada l’any 2016.

Per canalitzar aquesta energia, el Comitè Organitzador del Som Cultura Popular emplaça totes les persones majors de 18 anys a inscriure’s com a voluntaris de les jornades. Les persones interessades poden han d’adreçar-se al següent enllaç abans del 31 de desembre especificant en quines franges horàries ofereixen la seva disponibilitat.

L’anàlisi teòrica del Som Cultura Popular pivotarà entorn tres blocs principals: l’educació i la cultura popular, la cultura popular i el patrimoni cultural immaterial, i la cultura popular i els processos de canvi social, posant especial incidència en la gentrificació i transformació urbana.

Som Cultura Popular 2018 és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, Adifolk i la Federació d’Ateneus de Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa