Tornaveu
El Gran Orient reprèn el cicle de xerrades de les tingudes blanques
Què ha sigut la maçoneria en el passat i què és avui dia és la proposta de la pròxima Tinguda Blanca, el dilluns 19 de setembre. Anirà a càrrec del Gran Mestre del Gran Orient de Catalunya, Albert Lecina, qui també intentarà donar resposta a tots els dubtes del públic referents a aquesta institució. Amb aquesta xerrada, oberta per a tot el públic, l’entitat reprèn les activitats que havien quedat pràcticament aturades per la pandèmia.

El cicle de Tingudes Blanques continuarà el mes d’octubre amb ‘Modernisme i Maçoneria’ a càrrec del mestre maçó del Taller Montseny (Granollers) David Oliva i Martínez. El 21 de nombre, l’escriptor i periodista Xavier Casinos parlarà sobre ‘La Francmaçoneria i els còmics’. El 19 desembre es presentarà ell llibre Josep Pujol, Boquica, combatent napoleònic, combatent i Francmaçó”, dels autors Joan López Carrera i Josep Riu. El 16 de gener, el mestre del Taller Montjuïc (Barcelona), Jordi Martí i Bautista, conversarà amb els assistents sobre ‘300 anys de les Constitucions d’Anderson del 1723’.

Les Tingudes Blanques són xerrades informals obertes a tothom. Totes es faran a la seu del Gran Orient de Catalunya (c/Mallorca 125), a les 19.30h, cada tercer dilluns de mes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa