Tornaveu
David Oliva, protagonista de la nova Tinguda Blanca dedicada als Rotaris
‘Són els Rotaris, Maçons disfressats?’. Aquesta és la pregunta que es plantejarà a la nova Tinguda Blanca, que tindrà com a protagonista al mestre maçó i membre del Rotary Club Vic-Osona, David Oliva i Martinez.

Encara que puguin semblar conceptes similars, els rotaris i la maçoneria no són el mateix. Qui aclarirà els dubtes que puguin sorgir serà David Oliva i Martinez, protagonista de la nova Tinguda Blanca convocada per Gran Orient de Catalunya el pròxim dilluns 16 de desembre. Oliva, a més, farà una breu presentació del llibre Possibles empremtes maçòniques a la Casa Ricart de Vic i simbologia derivada coincident, que tot just acaba d’editar.

David Oliva és mestre maçó del Gran Orient de Catalunya i membre del Rotary Club Vic-Osona des de fa 25 anys, i va ser-ne president durant l’any 2001-2002. Oliva és també diplomat en Negociació i Mediació Avançada a l’Institut Superior d’Economia i Dret de Barcelona, i exerceix professionalment com a advocat des de fa 30 anys. Ha escrit diversos articles jurídics a mitjans escrits com l’Osona Comarca, El 9 Nou o l’Avui, i ha estat tertulià de programes de El 9 Nou Televisió o d’Onda Rambla Ràdio Vic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa