Tornaveu
Convocat el 9è Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO

La Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO (FCACU) ha convocat la novena edició del Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO. Un certamen obert a tothom, pensat per difondre les bones pràctiques desenvolupades en la construcció d’una societat més avançada. Amb l’objectiu d’incentivar la participació, la FCACU permet que els treballs presentats pivotin sobre múltiples temàtiques: els eixos d’actuació propis de la UNESCO – educació, cultura i ciència—, o bé projectes en relació a la celebració del 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultura i els Objectius del Desenvolupament Sostenible.

Com és habitual, les bases dels premis contemplen tres modalitats: una adreçada a les associacions i centres que conformen la FCACU (A), l’altre a la resta de membres de la Xarxa Civil UNESCO (B), i una darrera destinada a les associacions i entitats afins als objectius de la UNESCO (C). Els treballs guanyadors seran recompensats amb 200€. Totes les candidatures que vulguin presentar-s’hi ha de presentar la seva proposta abans del 30 de setembre a [email protected] o [email protected].

Els projectes presentats no poden excedir les 20 pàgina. Excepte els participants en la modalitat A, tots els treballs hauran d’anar acompanyats a una fitxa annexa (vegeu imatge) on s’especifiquin les principals dades de la institució candidata.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa