Tornaveu
Convocada la 4a Beca de l’Associacionisme Cultural 

Debats, taules rodones, articles d’opinió, simposis… Les entitats catalanes debaten extensament sobre el futur de l’associacionisme cultural a través de múltiples formats. Només una investigació en profunditat, tanmateix, és capaç de garantir que les propostes sorgeixin d’un diagnòstic correcte i precís de la realitat. Amb aquest objectiu van crear-se les Beques d’Estudi de l’Associacionisme Cultural Català.

El jurat de la quarta convocatòria de la beca, que romandrà oberta entre el 15 d’abril i el 15 de maig, valorarà especialment els treballs orientats a dos camps d’anàlisi de l’associacionisme cultural català: l’estudi del paper de les dones i el factor generacional. Tanmateix, no s’exclourà del procés de deliberació de les candidatures altres temàtiques.

Així mateix, es valorarà la qualitat dels projectes presentats en funció dels següents ítems: estudis oficials i cursos no oficials dels autors, treballs publicats, resum del projecte de la beca, motivació de la rercerca, justificació de l’aportació intel·lectual que se’n pot derivar, presentació de les hipòtesi de partença i marc teòric, identificació de l’objecte d’estudi, descripció de les eines metodològiques previstes, i proposta d’índex.

La 4a Beca de l’Associacionisme Cultural Català serà recompensada amb 6.000€. L’estudi haurà de presentar-se abans del 28 de febrer de 2019.

Podeu consultar les bases completes en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa