Tornaveu
Cervera acull la 15a edició del Recercat

Les jornades inclouen activitats i espais com la fira de centres d’estudis, on s’hi mostraran les novetats editorials de la recerca local i comarcal. A més a més es podrà visitar una exposició de pòsters que mostren els projectes més destacats dels centres i instituts d’estudis locals i comarcals participants.

En l’apartat d’activitats se celebrarà la taula “Patrimoni a debat: reflexions des de la societat civil”, amb la col·laboració de les comissions cíviques de patrimoni del Baix Llobregat i de les Terres de l’Ebre. Enguany la taula porta per títol “L’arquitectura tradicional i la configuració del paisatge”.

En el marc de les jornades es farà l’acte de presentació del Premi Recercat i la taules de presentacions “Mosaic Recercat”, que en aquesta ocasió es dedicarà a les fires de llibres, a les Jornades Europees de Patrimoni i a diversos projectes duts a terme pels centres d’estudis.

A banda, en aquesta edició també es podran visitar les exposicions “Passat, present i futur de la maçoneria a Catalunya”, “Memòria glaçada: la gelada de 1956” i “Aureli Capmany…La dansa i l’Esbart Català de Dansaires”.

Les jornades inclouen l’espai Recerxic, amb tallers per als més petits pensats des de la recerca local. Finalment, també se celebrarà el concert inaugural a càrrec de Guiem Soldevila i Pau Cardona, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa