Tornaveu
Cardús, Baltà i Delgado estrenaran ‘Diàlegs’ a l’Orfeó Lleidatà

El sociòleg Salvador Cardús (Consell Assessor per a la Transició Nacional), el gestor cultural Jordi Baltà (assessor de la UNESCO) i l’antropòleg Manuel Delgado (membre del Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Socials) seran els primers ponents del cicle Diàlegs que organitzen la Fundació Orfeó Lleidatà i Òmnium Lleida-Ponent, a través del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó i amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya. El cicle es durà a terme a l’Espai Orfeó (Carrer Sant Martí 60 – 62, Lleida)

Diàlegs neix amb l’objectiu de generar un espai de reflexió i debat al voltant de l’associacionisme des de les seves múltiples realitats, i alhora, que sigui una eina útil per aprofundir i generar propostes i conclusions útils per a tot el sector. Cadascuna de les tres jornades tindrà un convidat especial que farà una ponència-reflexió, per després participar en una taula debat juntament amb tres persones vinculades al teixit associatiu. Aquesta edició inicial porta per títol La cultura associativa com a eina de canvi.

Calendari:

· Dimecres 21 d’octubre (19 h): Salvador Cardús, amb una sessió titulada ‘Eix nacional. El paper de la societat civil en la construcció d’un nou país’.

· Dimecres 28 d’octubre (19 h): Jordi Baltà, amb una sessió titulada ‘Eix democràtic. El paper de la societat civil en el disseny de les polítiques culturals’.

· Dimecres 4 de novembre (19 h): Manuel Delgado, amb una sessió titulada ‘Eix social. La cultura al servei de les persones’.

Per a més informació, podeu fer clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa