Tornaveu
Un col·loqui sobre equinoteràpia, aquest dijous a La Casa dels Entremesos

Des que Hipòcrates, el pare de la medicina, assegurés que l’ànim i moltes malalties del cos es podien millorar amb l’equitació, la teràpia eqüestre o assistida per cavalls s’ha convertit en una eina cada cop més reconeguda per millorar la salut física i mental. Segons els experts, ajuda a desenvolupar l’equilibri i la coordinació, fomenta la concentració i l’autoconfiança, combat l’estrès i millora les habilitats socials, etc.

Per parlar més sobre els beneficis, objectius i funcionament d’aquesta teràpia ancestral a la taula rodona hi participaran Jordi Hernández, fisioterapeuta especialitzat en teràpies amb cavalls; Alexandre Pujadas, especialista en cavalls per a teràpies, i Andreu Bernadàs, president de la Federació Catalana dels Tres Tombs. El col·loqui també es podrà seguir en directe a través del Facebook de La Casa dels Entremesos.

Festa dels Tres tombs i Sant Antoni al juliol

La xerrada a La Casa dels Entremesos s’emmarca dins la festa dels Tres Tombs de Barcelona i la de Sant Antoni, que s’han desplaçat del gener al juliol excepcionalment. Dissabte passat es van fer els pregons i durant tota la setmana hi ha diverses activitats. Els actes centrals de la festa seran el pròxim cap de setmana: dissabte 10 (11 hores) es farà la benedicció d’animals domèstics, i diumenge 11 hi haurà galejada de trabucaires i ballada del seguici festiu al matí, i tabalada infernal, versots diabòlics, correfoc estàtic i castell de focs al vespre.

Tot i així, per tornar a veure desfilar els cavalls, ases i someres haurem d’esperar a l’any vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa