Tornaveu
Els Tonis de Taradell desfilen aquest cap de setmana en línia

Divendres a la tarda, un taller i l’hora del conte donaran el tret de sortida a la festa dels Tonis, una celebració que havia d’haver-se celebrat el 9-10 de gener, però que la Comissió dels Tonis de Taradell va decidir ajornar-la per poder tenir més temps de marge per adequar-la a la situació de pandèmia.

Els actes principals seran el cap de setmana, i es podran seguir en directe a través de xarxes socials, al canal de Youtube dels Tonis de Taradell. Dissabte 6 de març, des de les quatre de la tarda i fins a les vuit del vespre, hi haurà un programa especial des del Centre cultural Costa i Font, amb una primera part amb entrevistes i actuacions i reportatges, en què els presentadors Marc Güell i Laura Duran convidaran a conèixer l’entitat dels Tonis. A la segona part serà el pregó, a càrrec de Carles ‘Tati’ Furriols, president de la Fundació Doctor Trueta. També es podrà veure la proclamació de l’Hereu de Taradell 2021, que serà Genís Donadeu, vinculat a la UD Taradell; l’entrega del Toni d’Honor, al Museu del Ter de Manlleu, i la presentació del Convidat d’Honor, l’escriptor taradellenc Antoni Pladevall i Arumí.

Passant tancat i en streaming

Diumenge al matí el passant es convertirà en una benedicció dels animals. Serà un acte tancat al públic, que es podrà seguir per streaming, amb un recorregut més curt i la participació reduïda a una quarantena d’animals i una trentena de carros.

Paral·lelament, s’ha organitzat un concurs de fotografia a Instagram sobre el patrimoni rural de Taradell i un concurs d’aparadors entre els comerços, i s’ha publicat una revista digital amb tota la informació de la festa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa