Tornaveu
Vilafranca del Penedès acull la 25a Trobada de Grups Amateurs de Teatre

El proper cap de setmana del 17 al 18 d’octubre, Vilafranca del Penedès acollirà la XXV Trobada de Grups Amateurs de teatre Catalunya.

La Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès (GATAP) ha organitzat, en col·laboració amb la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, un cap de setmana per als amants del teatre a Vilafranca del Penedès.

L’elecció de Vilafranca, permetrà als assistents dels grups de teatre federats gaudir d’un seguit d’activitats que reivindicaran Vilafranca al voltant de 3 eixos: el teatre, la vinya (vi, cava), i Vilafranca i la seva Festa Major, com a capital de la cultura catalana que ostenta aquest 2015. Tots els actes giraran entorn d’aquestes tres temàtiques.

Actuacions teatrals al cementiri de Vilafranca

Per viure el cementiri, no cal morir-se és el títol d’una de les activitats que els diversos grups de la GATAP han preparat per prometre als assistents un passeig pel cementiri vilafranquí que no els deixarà indiferents, ja que hi haurà actuacions teatrals de diverses temàtiques (ball, màgia, monòleg, audiovisual, itinerant…), i tot acompanyat de tasts de vi i cava, això serà el dissabte a les 19h, després d’una altra visita teatralitzada, en aquest cas a càrrec de l’Escorça Teatre, de Mediona, pel centre històric de Vilafranca, que començarà a les 17h.

Precisament aquesta Trobada Anual de tots els grups de teatre de la Federació de Grups Amateurs de teatre de Catalunya permet als assistents fer germanor i conèixer més de la localitat que se celebra, a més de dur a terme diversos tallers sobre interpretació, equipament tècnic, maquillatge, o de coreografia musical, entre d’altres aspectes, que sobretot, es duran a terme el matí del diumenge 18 d’octubre.

A més, cal destacar que, com és habitual en totes les Trobades hi ha espai per actuacions, en concret hi haurà una sessió golfa, el dissabte 17 d’octubre al Teatre Municipal Cal Bolet, de l’obra Tot esperant el doctor, del grup La Torre, de Les Gunyoles, i el diumenge a les 16.30h al Parc del Tívoli, s’hi durà a terme la lectura dramatitzada Espriu arran de terra, a partir de poemes i textos de Salvador Espriu, a càrrec de diversos grups de la GATAP, i s’hi representarà el Sainet d’en Serrallonga, a càrrec del Ball d’en Serralonga de Vilafranca.

Teatre, germanor, cultura i tot el que aporta Vilafranca del Penedès per aquesta 25a Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa