Tornaveu
Torna la mostra de grups juvenils de teatre a Sant Feliu de Codines
Els grups juvenils de teatre són una bon instrument per garantir que els actors emergents puguin encarnar papers protagonistes i així desenvolupar el seu talent interpretatiu. La Mostra de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, celebrada des de 2013 a Sant Feliu de Codines, dona visibilitat a aquesta tipologia d’elencs, que habitualment troben més dificultats per accedir al circuit (concursos i mostres) escènic.

La Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el grup Deixalles ’81 són els organitzadors de la novena edició. Les vuit funcions programades es representaran al Centre Cívic la Fonteta i al Casal Cultural Codinenc. Les obres de creació pròpia tenen un pes destacat en el cartell: Érase una vez (Orfeó Mahonès), El cicle de la vida (Grup de Teatre Segle XX de Sant Fost de Campsentelles), Intens – Divas (del Quatre Escènic Sant Medir, de Barcelona), l’adaptació Camp-Amén (Grup de Teatre GATU d’Ullastrell) i Claymoore, a càrrec del propi grup local Deixalles ’81.

La Mostra també comptarà amb propostes d’autors clàssics i contemporanis. El Grup de Teatre La Trapa Jove portarà a escenari Les dones sàvies, de Molière; des de Terrassa, el grup del Casal de Sant Pere representarà La Nit de Sant Joan, un dels primers èxits musicals de Dagoll Dagom (1981); també hi haurà un espai per a la reivindicació social i la reflexió sobre l’adolescència gràcies a l’obra de Nando López Cul de Sac, a càrrec de la Colla Jove de Teatre Carpe Diem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa