Tornaveu
TAT: el teatre de Pitarra a l’UCE.

TAT, Taller d’Assaig Teatre, va ser el grup que el dimecres 20 d’agost va posar en escena al pabelló esportiu de Prada (dins el marc de la Universitat Catalana d’Estiu) l’obra El boig de les campanilles. El grup fou creat el 2006 i forma part de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. La finalitat principal del grup és l’anàlisi, estudi i desenvolupament de textos teatrals conjuntament amb activitats formatives en el camp de l’interpretació.

Col·laboren en les activitats d’altres associacions locals relacionades amb el món del teatre o de la creació artística, representació de peces breus inèdites, de monòlegs i obres contemporànies que permetin un treball d’investigació de diferents tècniques interpretatives.

Sinopsi de l’obra: Els actors de La GATA es troben, convocats per Frederic Soler, un vespre de gener de 1865, al teatre Odèon, per assajar i preparar en quatre dies l’estrena d’una nova paròdia, un nou Singlot Poètic. Frederic Soler està indignat llavors, per les crítiques injustes dels seus detractors. En aquesta paròdia, Pitarra es compara explícitament amb Miguel de Cervantes. Pitarra és el Cervantes del teatre català modern! A l’escenari, els llums modifiquen l’espai que poc a poc, s’omple d’actors. Hi ha pressa per estrenar!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa