Tornaveu
Oberta la votació popular del concurs de cartells a la Mostra de Teatre de Pineda

Els 37 treballs participants estan exposats al hall de Can Comas, Espai de Dinamització Cultural i la votació és oberta fins al 31 de gener.

Els interessats en participar en la votació del cartell que anunciarà la Mostra Nacional de Teatre Amateur 2015 tenen temps fins el 31 de gener per passar per Can Comas (Pl. Catalunya 3, Pineda de Mar) i triar el cartell favorit. La XIIIa Mostra Nacional de Teatre Amateur se celebrarà a Pineda de l’1 al 3 de maig de 2015. En total s’han presentat 37 treballs, d’un total de 33 artístes d’arreu del país.

Per tal de decidir el cartell definitiu de la Mostra es reunirà un jurat, cada membre del qual emetrà un vot. El cartell que hagi rebut més vots en la votació popular comptarà com si es tractés d’una elecció més del jurat. Així doncs, a més del vot popular, el jurat serà integrat per dos representants municipals, dos del Centre Cultural i Recreatiu, representants de la Federació de grups de Teatre Amateur de Catalunya i un professional del sector d’arts gràfiques.

La Mostra Nacional de Teatre Amateur s’ha consolidat al llarg dels anys com un dels certamens amb més prestigi dins de l’escena no professional de Catalunya, gràcies al qual, Pineda de Mar s’ha convertit en un referent per a les companyies amateurs de teatre i aficionats al teatre d’arreu del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa