Tornaveu
Montserrat acull aquest cap de setmana la 30a trobada del teatre amateur català

El programa de Trobada s’estendrà durant tot el camp de setmana, i combinarà activitats que busquen “fomentar les relacions i les complicitats entre els grups i molt teatre”, segons explica Pere Anton, president de la Coordinadora Catalunya Central, organitzadors de l’esdeveniment juntament amb la Federació de Grups Amateurs de Catalunya.

Així, durant els dos dies, s’han programat mitja dotzena d’espectacles teatrals –des de clàssics catalans fins a thrillers i musicals, representatius del panorama de teatre actual– a càrrec dels grups Àtic de Castellbell i El Vilar, Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines, Cia Els Carlins de Manresa, ACR de Fals i els Farsants Universals d’Arreu i d’Enlloc. Entre les activitats complementàries, hi haurà visites guiades i excursions de descoberta de la zona, i el diumenge a les 11 h els assistents podran participar en la missa conventual del monestir.

L’acte central es farà dissabte a la tarda en dues parts. Primer, des dels balcons del monestir hi haurà els parlaments de les autoritats convidades, entre elles, la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moyà; l’abat de Montserrat, Manel Abat Guasch; el president de la Federació, Toni Font, i del mateix Pere Anton. A continuació l’acte es desplaçarà a l’exterior, a la plaça de Sant Plàcid, on hi haurà una actuació músico-poètica-teatral.

La Trobada de Grups Amateurs de Teatre acabarà diumenge a la tarda (17.45 h), amb un acte en el qual es farà traspàs de la torxa a la Federació.

Documents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa