Tornaveu
L’obra ‘M’esperaràs’ inaugura la nova edició del TACA’M, dominada per l’humor

‘M’esperaràs’ va ser tota una declaració d’intencions, ja que el bon humor serà el gran protagonista de l’edició d’enguany. El trobarem a Mamaaa!!!, de Jordi Sànchez i Pep Anton Gómez, amb Teiatròlics de Porqueres; a Aquí no Paga ni Déu!, amb la Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà; a l’Inspector, la famosa comèdia satírica de Gógol que portaran els Pierrot Teatre de Centelles, i fins i tot a la tragicomèdia Litus, de Marta Buchaca, de la mà del grup Cassanenc de Cassà de la Selva, una reflexió sobre l’amistat, l’amor i la mort.

Les comèdies tindran el seu contrapunt amb altres estils: el musical Bruna dels GATU (Grup Amics del Teatre d’Ullastrell) i les més dramàtiques i reivindicatives com L’Adefesi, de Rafael Alberti, interpretada pel grup Kòmix de La Garriga, o Les Arrels, el cant a l’incorformisme d’Arnold Wesker, que portarà el Grup de Teatre Amics de les Arts de Terrassa, guanyadors del TACA’M 2019.

Els organitzadors destaquen l’èxit de participació, un cop més, en aquesta 32a edició, que ha rebut més d’una cinquantena de propostes. Les representacions es faran tots els diumenges a les 18.00 hores fins al 22 de març.

El concurs reconeixerà totes les diverses disciplines del teatre –actors i actrius principals i de repartiment, direcció, atrezzo, il·luminació o millor obra–, amb premis en dotze categories, una d’elles a càrrec del públic. La cloenda i lliurament de premis es farà unes setmanes després de la finalització de totes les representacions a Caldes de Montbui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa