Tornaveu
La trobada del teatre amateur de Catalunya, entre la reivindicació i el record

Amb el lema ‘El teatre dona joc a la vida’, la trobada convida a tots apassionats dels escenaris a “compartir teatre i joc, per compartir vida”. El programa començarà dissabte a les 16h amb la benvinguda als participants i després amb una ruta per diversos indrets de Llorenç, amb esquetxos i lectures teatrals. També es visitarà l’exposició ‘El Centre, 130 anys fent teatre 1889-2019’, que repassa la llarga trajectòria d’aquesta emblemàtica entitat. A les 20.30h del vespre hi haurà una presentació de l’entitat i un sopar.

El programa del diumenge començarà a les 10 del matí, amb l’actuació del grup de teatre de El Centre, que interpretarà escenes del musical Un violinista a la teulada. Seguidament es passejarà amb carro fins al Celler de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit, on es farà una visita guiada.

A continuació, gegants i capgrossos, falcons, ball de bastons petits o grans i colles de diables i dracs locals animaran la festa a diversos espais de la població, i hi haurà vermut i a continuació el dinar popular. L’acte protocol·lari i el lliurament de records posaran punt i final a la trobada.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa