Tornaveu
La trobada del teatre amateur de Catalunya, entre la reivindicació i el record
Reivindicar que el teatre, faci qui el faci, sigui sempre Teatre amb majúscula. Aquest és l’objectiu de la Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, que celebrarà la seva 29 edició el darrer cap de setmana de setembre a Llorenç del Penedès. Organitzada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Grup de Teatre del Centre, la festa d’enguany estarà molt marcada pel record i la memòria.

Amb el lema ‘El teatre dona joc a la vida’, la trobada convida a tots apassionats dels escenaris a “compartir teatre i joc, per compartir vida”. El programa començarà dissabte a les 16 h amb la benvinguda als participants i després amb una ruta per diversos indrets de Llorenç, amb esquetxos i lectures teatrals. També es visitarà l’exposició ‘El Centre, 130 anys fent teatre 1889-2019’, que repassa la llarga trajectòria d’aquesta emblemàtica entitat. A les 20.30 h del vespre hi haurà una presentació de l’entitat i un sopar.

El programa del diumenge començarà a les 10 del matí, amb l’actuació del grup de teatre del Centre, que interpretarà escenes del musical Un violinista a la teulada. Seguidament, es passejarà amb carro fins al Celler de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit, on es farà una visita guiada.

A continuació, gegants i capgrossos, falcons, ball de bastons petits o grans i colles de diables i dracs locals animaran la festa a diversos espais de la població, i hi haurà vermut i a continuació el dinar popular. L’acte protocol·lari i el lliurament de records posaran punt final a la trobada.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa