Tornaveu
La Ratera d’Agatha Christie a la Trobada de Grups Amateurs de Teatre

A càrrec de la Sala Cabanyes i sota la direcció de Toni Grané i Enric Lucena, l’adaptació situa l’escena en un hotel a la muntanya prop de Londres que està a punt de ser inaugurat. De mica en mica van arribant els primers hostes. L’endemà, la casa queda incomunicada per la neu i quan ningú no ho espera apareix el cadàver d’un dels clients. Només algú de la casa pot haver comès el crim. L’obra es representarà el dia 5 a les 18:30h al Teatre Monumental de Mataró.

Pel 6 d’octubre a les 9:30h es realitzà una representació itinerant de l’Auca del Plem de Salvador Espriu pels carrers del centre històric i, a les 12h, una taula rodona amb actors professionals de Mataró com Joan Pera, Pep Plaza a l’Hotel Atenea Port.

La trobada, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme entre d’altres, és una activitat de caire lúdic que cada any organitza la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya a través d’una de les seves Coordinadores territorials. Aquest any, la Coordinadora del Maresme.

Les Trobades, tenen com objectiu que cada grup trenqui els seus espais habituals de treball i comparteixi experiències amb altres col·lectius procedents de tota la geografia catalana i alhora puguin conèixer de prop les singularitats dels pobles i ciutats que les acullen.

Consulta el programa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa