Tornaveu
La Mostra Nacional de Teatre Amateur convoca el concurs de cartells

La Mostra Nacional de Teatre Amateur (MNTA) de Pineda de Mar és el gran aparador del teatre amateur català, una festa que permet gaudir a finals d’abril, quan comença a fer un temps agradable, d’un gran nombre d’obres, des del matí fins a la matinada. Enguany i gràcies a l’èxit de les anteriors edicions, per a la 15a edició s’ha programat un dia més, de manera que començarà el 28 d’abril i acabarà l’1 de maig.

Com és habitual en els preparatius previs d’aquesta mostra que sempre ha destacat per la notable organització, s’acaben de presentar les bases per al concurs de cartells, el guanyador del qual serà la imatge que representarà la 15a edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar, a més rebrà un premi en metàl·lic de 500 €. Dissenyadors gràfics en actiu, estudiants o persones interessades en el disseny poden lliurar els seus originals a l’espai de dinamització cultural Can Comas (Pl. Catalunya, 3 de Pineda de Mar), de dilluns a divendres, de 10.00 a 13 h, i de 18h a 20h. des de la publicació d’aquestes bases. La data final per a la presentació de propostes serà el dia 21 de desembre de 2016, a les 20 h. Com a document adjunt hi trobareu les bases. Un cop acabat el període de presentació, aquelles obres que compleixin tots els punts de les bases s’exposaran a Can Comas i el públic podrà oferir la seva votació. Juntament amb el vot del públic, i el jurat establirà el guanyador i els dos finalistes. Cal que tots els cartells incorporin el logotip de La MNTA, la llegenda “XV MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE PINEDA DE MAR”, i les dates 28, 29, 30 abril i 1 de maig 2017.

La Mostra escalfa els motors i la crida de dissenyadors, se suma a l’obertura del període de selecció dels grups amateurs de teatre interessats a participar a la Mostra, els quals han de posar-se en contacte amb la Federació de grups Amateurs de Teatre i lliurar la seva inscripció abans del 19 de desembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa