Tornaveu
Gerard Prieto guanya el tercer concurs de cartells de la Mostra de Teatre de Pineda

La majoria dels vots del jurat han premiat el treball de Prieto, si bé el cartell guanyador de la votació popular ha estat Maga Vengeance de Mónica Esteo.

El cartell guanyador de la 13ª Mostra Nacional de Teatre Amateur, que se celebrarà a Pineda de Mar de l’1 al 3 de maig és Leo 1 de Gerard Prieto, de Pineda. El cartell serà la imatge de La Mostra d’enguany als mitjans. Els treballs finalistes han estat Maga vengeance de Mónica Esteo, de Manlleu i C.A.C de Rubén Llamas, de Salt.

Al concurs, una iniciativa que va per la tercera edició, hi ha participat 37 treballs, originals i inèdits, elaborats per artistes de diversos punts del territori, la majoria, de les comarques barcelonines i gironines.

Les obres han estat exposades durant tot el mes de gener al hall de Can Comas on els visitants han pogut votar el que seria el més valorat en la votació popular, que finalment ha estat Maga vengeance de Mónica Esteo. El resultat d’aquesta votació ha estat l’equivalent a un vot del veredicte definitiu del jurat, que finalment s’ha decantat pel treball de Gerard Prieto, que s’emporta un premi de 500 euros que serà lliurat en el decurs de l’acte central de La Mostra, el proper 3 de maig.

Enguany la Mostra Nacional de Teatre Amateur se celebrarà els dies 1,2 i 3 de maig. El nombre de companyies inscrites ha augmentat sensiblement, de manera que actuaran a Pineda durant aquests dies un total 52 grups de teatre amateur.

El grup Filagarsa de Molins de Rei serà l’encarregat d’amenitzar l’acte central que es farà el dia 3 de maig, amb una posada en escena del millor número musical que han interpretat durant els darrers 6 anys de participació al certamen.

En el decurs de la Mostra d’enguany se celebrarà també la cloenda de la Trobada d’Ateneus de Teatre i Música de Catalunya que se segellarà amb un vermut i actuació d’una banda musical al pati de Can Comas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa