Els grups de teatre amateur interessats a participar a la 17a edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) poden presentar les seves propostes, a partir del 12 de gener fins al 31 de març i ho poden fer a través del formulari d’inscripció que es troba la pàgina web del festival, on també hi trobaran les bases.

El FITAG, que tindrà lloc del 29 d’agost al 2 de setembre, està patrocinat per la Diputació de Girona, amb el suport de la Casa de Cultura, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Girona. Com ja és habitual, s’ubicarà en diferents escenaris de la ciutat, però, a més, comptarà amb la complicitat de diversos municipis gironins que formen part de la xarxa FITAG als Municipis. Una de les novetats de l’edició del 2017 és la creació de FITAG Barris, que portarà representacions del festival als barris de la ciutat i que es durà a terme amb coordinació amb l’Ajuntament de Girona. A més, també s’incorporarà el CaixaForum com a espai de representacions teatrals.

En l’edició del 2017, es continuarà impulsant el teatre de Llatinoamèrica i s’organitzarà un segon cicle de propostes de petit format, proposat per l’organització teatral internacional Corredor Latinoamericano, present ja en el FITAG el 2015, dins de les activitats del projecte Festival de Festivals. A més, es continuarà apostant perquè creixi la participació dels actors de les comarques gironines. També continuarà la col·laboració amb la Federació Espanyola de Teatre Amateur, Escenamateur, mitjançant l’organització d’activitats conjuntes. Finalment, es farà una aposta pedagògica amb una coproducció internacional catalanopolonesa que s’assajarà durant tot el mes d’agost a Girona i que s’estrenarà durant el Festival.

Així mateix, es vol continuar potenciant el Petit FITAG, pensat especialment per a un públic familiar i que cada any té més acceptació. D’altra banda, FITAG de Nits es transforma i es reconverteix en un espai de trobada i coneixença entre les companyies del festival amb petites sorpreses que s’aniran veient cada nit.

Per a qualsevol aclariment, podeu enviar un correu electrònic a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa