Tornaveu
Consolidació de la Mostra Nacional de Teatre Itinera
Arran de la pandèmia, l’any 2021 la Federació de Grups Amateurs de Teatre va reformular la tradicional Mostra de Pineda de Mar i la va convertir en itinerant per tot el territori català, donant lloc a la Mostra Nacional de Teatre Itinera. I la fórmula va ser un èxit que ara repeteix i portarà entre el 17 i 25 de setembre un total de vuit obres de teatre a sis poblacions catalanes.

La marató teatral va arrencar el 17 de setembre a les 19 h al centre cultural Sant Jordi de Montblanc amb l’obra Un malentès. La Mostra seguirà al teatre Pere Serrat d’Olot el 24 de setembre a les 18 h amb Històries per a ser expulsades.

L’endemà, 25 de setembre, la Mostra també s’escampa a la Unió Casal Gelidenc de Gelida, on a les 17 h es podrà gaudir de Revolta de Bruixes. El mateix dia a les 18 h el teatre Pere Serrat d’Olot acollirà La Forcada.

Arribats a l’equador de la mostra, saltem a Barcelona, al Centre Sant Pere Apòstol, per degustar (18 h) l’obra La importància de ser Frank. I el mateix dia a la mateixa hora, a l’Agrupació Congrés de Barcelona podeu gaudir de Sense estimar no es pot viure, oi?

I les dues últimes peces que tancaran aquesta Mostra Nacional es podran veure a Rajadell (18 h a la Sala) Talia i el periodista, i a Santa Margalida i els Monjos, a la S.C.E­ La Margaridoia a les 19 h podreu gaudir de Tres dones i un sofà.

Consulta el programa en aquest enllaç. Les entrades per les obres de teatre tindran un preu únic de 5 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa