Tornaveu
Capellades celebrarà el Dia Mundial del Teatre

Reivindicació i entreteniment. Són els dos grans pilars sobre els quals descansa la celebració del Dia Mundial de Teatre, que enguany se celebrarà el 27 de març (19:00h) a la Societat la Lliga de Capellades (Carrer del Pilar, 13). Les intervencions dels presidents de les entitats organitzadores—Josep Rafecas (Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya), Salvador Casals (Federació d’Ateneus de Catalunya) i Àlex Casanovas (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya)—defensaran el teatre com a eina imprescindible de cohesió i enriquiment social.

Seguint en la mateixa línia, es llegiran dos manifestos reivindicatius. Un de caràcter nacional, firmat per les federacions convocants, que serà llegit per la presidenta de l’Ateneu Cultural de Sant Jaume de Premià de Dalt Emma Escolano. Com a cloenda de l’acte, l’actriu i secretària general de l’AADPC Rosa Andreu llegirà la lectura del Manifest Internacional del Teatre. Per celebrar el 70è aniversari de l’entitat, enguany l’Institut Internacional del Teatre ha encarregat la redacció del document a cinc persones –no pas una, com era habitual—, erigides com a ambaixadores de totes les regions del Planeta.

En l’àmbit purament escènic, el Dia Mundial del Teatre comptarà amb representants del teatre professional i els grups amateurs. Representant aquests, el Grup de Teatre de Capellades delectarà el públic amb un tast de la popular obra “El petit príncep”. Per altra banda, Marc Martínez interpretarà un fragment de l’espectacle “Amor i hòsties”, un recorregut històric pel Raval dels anys 70 i 80 a través dels records d’infantesa del mateix actor.

Podeu llegir el Manifest del Dia Mundial del Teatre 2017 en aquest enllaç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa