Tornaveu
Baix Ebre i Montsià acullen la 22a Trobada de Teatre Amateur

Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i que cada any se celebra en una localitat diferent, vol esdevenir un aparador de l’àmplia i diversa tradició escènica amateur de Catalunya. Per aquest motiu, s’han programat diferents representacions.

El divendres 28 de setembre, a les 22.30h, el grup de teatre Pere Sans del Centre Cultural i Recreatiu d’Ulldecona interpretarà ‘El sopar dels idiotes’, una versió de l’obra original de Francis Veber. Tres amics es reuneixen cada setmana per sopar i conviden a la persona ‘més idiota’ per burla-se’n. Una crítica carregada d’humor a una societat en la qual no és fàcil saber qui és realment intel·ligent i qui l’idiota.

El dissabte 29, a les 20h, el grup escènic de l’Ametlla de Mar representarà ‘El marit de la Marina és mariner’ de Nicasi Camps, una comèdia que pretén reflectir la moral de la societat de finals del franquisme. Una família de bona posició, on la mare vol aparentar una classe social elevada; un marit que es dedica a recórrer el món en vaixell; els fills: una monja, un hipòcrita que es va casar per deixar embarassada la núvia i una executiva, que s’ha de casar amb un noi que li agrada viure amb l’esquena dreta; uns sogres arruïnats, que volen el matrimoni pels diners i que amaguen un secret; la “tieta” que, pràcticament els fa de minyona; un xofer sense escrúpols i la minyona quasi analfabeta són els protagonistes i tots es reuneixen per la petició de mà de la filla.

Consulta el programa complet de la trobada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa