Tornaveu
11 d’abril, presentació de la XVII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya
És el gran aparador dels grups amateurs de teatre de Catalunya, la millor oportunitat per a conèixer el talenc dels elencs no professionals presents arreu del país. Ens referim, lògicament, a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya a Pineda de Mar, que enguany tindrà lloc entre el 26 i 28 d’abril.

La presentació del programa de la 17a edició, dijous 11 d’abril (19:00 h) a la seu de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català (Carrer València 558, 6è 1a), comptarà amb la participació de l’alcalde de Pineda de Mar Xavier Amor, la presidenta de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya Montserrat Condeminas i el president del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar Josep Crego.

Més enllà de l’organització d’un programa d’actuacions molt extens, que habitualment pivota entre les 70 i 80 actuacions, la Mostra Nacional de Teatre Amateur s’ha consolidat com un gran punt de trobada entre tots els grups del panoràma escènic amateur català. Una excusa perfecta per reforçar llaços entre elencs de diferents punts del territori o grups que, tot i haver coincidit en els múltiples concursos i mostres que se celebren arreu de Catalunya, no havien establert cap mena de col·laboració.

Com és habitual, l’organització de la Mostra va obrir una convocatòria pública per a decidir el cartell de la present edició. La proposta guanyadora, obra de Rubén Lucas García, destaca per un disseny colorista i que transmet proximitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa