Tornaveu
Un recorregut per musicals a càrrec de la banda Manyanet Sant Andreu i Malvats

La Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu recorrerà els musicals més coneguts amb la companyia Malvats de Teatre Musical dijous 11 de gener a les 21h al Sant Andreu Teatre Musical, el S.A.T.

La unió de la banda simfònica, sorgida de l’Associació Musical Andreuenca, amb la companya i Malvats de teatre musical donarà lloc a un espectacle en què veus i instruments es combinen per oferir les composicions principals de musicals com Grease, Mar i cel d’Albert Guinovart, l’inoblidable cant d’Els Miserables de Scönberg, o el clàssic instantani de Leonard Bernstein, West side Story, entre d’altres. Dirigiran l’espectacle Quim Tafalla i Antonia Luengo.

La Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu depèn de l’Associació Musical Andreuenca, una associació sense ànim de lucre que, igual que la banda va néixer el gener de 2015. Els músics de la banda són joves que han acabat o estan en últims cursos de grau professional o superior i provenen de diferents escoles de Barcelona: ESMUC, Conservatori Superior de Música del Liceu, CMMB, Escola Oriol Martorell i Taller de Músics. Han realitzat diverses actuacions en solitari o juntament amb altres Entitats, com ara l’Institut del Teatre de Barcelona.

La fórmula establerta entre la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu i Malvats anteriorment ja ha donat lloc a espectacles entusiastes com el dedicat a les principals cançons de la Disney. En plena ressaca de torrons i canelons, la proposta del dijous 11 de gener és una proposta per als amants del musicals, els amants de la bona música, la que ens fa emocionar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa