Tornaveu
Un concert per a tots els sentits a les Fonts de Can Fabra

Per commemorar el Dia Internacional de la Música, dissabte 18 de juny a les 22h la plaça de Can Fabra acollirà un concert a càrrec de la Banda Manyanet-Sant Andreu comptarà amb la participació de 40 ballarins del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre, l’espectacle pirotècnic del grup la Satànica, i la Colla de Gegants de Sant Andreu.

La formació de 50 músics de la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu de l’Associació Musical Andreuenca, dirigida per José David Doménech i amb la sots-direcció d’Antònia Luengo, oferirà un repertori que combinarà bandes sonores que fan somiar com les d’Amélie o La guerra de les Galàxies, amb peces de sarsueles com La boda de Luis Alonso, del compositor de finals del XIX, Gerónimo Giménez, així com obres per a orquestra més contemporànies com l’Appalachian Overture de James Barnes, entre d’altres.

El concert, gratuït i celebrat a l’aire lliure la plaça Can Fabra, a la cruïlla dels carrers Sant Adrià i Segre de Sant Andreu, comptarà amb els ballarins del Conservatori de Dansa de l’Insitutu del Teatre que dansaran tres de les obres: Vals d’Amélie, del film homònim, Libertango i La Boda de Luis Alonso. El concert, serà una unió sinestèsica, ja que combinarà música, coreografies, i la font de la plaça, coneguda com la ‘Font Cibernètica’ ballarà al so directe de la música, en tot un espectacle d’aigua, llum i colors.

La Satànica i la Colla de Gegants de Sant Andreu

Però aquí no acaba l’espectacle, ja que a la mitja part del concert hi haurà un espectacle pirotècnic a càrrec de la colla de diables La Satànica de Sant Andreu. La cita també comptarà amb la Colla de Gegants de Sant Andreu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa