Tornaveu
‘Un castell de conte’ combinarà música, cant coral, coreografies i dansa aèria

La 15a edició de l’espectacle al Castell de Sant Marçal, se celebrarà els dies 30 de juny i 1 de juliol a les 22h. Suposarà la suma dels esforços de la Banda Simfònica i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola de Vallès (AMCV), que oferiran un repertori basat en contes i llegendes musicals, que s’acompanyaran d’un espectacle de dansa aèria per part d’Adriana Segurado, que també s’ha encarregat de la composició narrativa i escènica d’un espectacle que comptarà amb les coreografies que han treballat al llarg de tot el curs els alumnes de 4t d’ESO i 6è de primària de dues escoles de Cerdanyola: el Col·legi Montserrat i l’EM La Sínia.

Molts elements confluiran a l’espectacle Un castell de conte, fet que farà que sigui una fita dins la trajectòria de la Banda i la Coral de l’AMCV. Enguany serà la primera vegada que s’oferiran dues sessions de la mateixa producció, i serà l’última oportunitat per gaudir de la direcció musical per part de Gerard Pastor, lligat els últims set anys com a director artístic de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, que ha vist créixer professionalment el jove director i compositor de Sabadell.

El concert s’ofereix als magnífics jardins del Castell de Sant Marçal, escenari idoni per gaudir d’un repertori basat en obres de contes i llegendes tradicionals, entre les quals destaquen l’Ocell de foc de Stravinski o el Tristany i Isolda, de Wagner. El castell, situat entre els termes municipals de Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès obrirà les portes per aquesta proposta intergeneracional i interdisciplinar, a partir de les 21h de tots dos dies.

La capacitat d’innovació d’aquesta cita que inaugura l’estiu es demostra en la importància que assolirà la dansa, a través de l’espectacle de dansa aèria d’Adriana Segurado i dels prop de 100 alumnes de les dues escoles de Cerdanyola, que pujaran a l’escenari per traslladar en gestos i moviment la màgia de la música.

Els jardins tenen una capacitat per a 1.000 persones i més de 300 places de pàrking. Les localitats ja es poden comprar de forma anticipada a l’Ateneu Municipal de Cerdanyola i a la Floristeria Casamitjana i la Perfumeria Ópalo, dos establiments de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa