Tornaveu
‘Rubí express’, un viatge bandístic arreu del món.

Amb aquesta producció temàtica serà com l’ARM s.XXI se sumarà als actes de commemoració del centenari de l’arribada del ferrocarril a la nostra ciutat. Per l’ocasió s’ha recuperat de l’arxiu de la Biblioteca Nacional de Catalunya una de les obres que la ja desapareguda Banda Andresense va interpretar al Teatre-cinema Domènech durant les activitats festives

El concert comptarà amb la col·laboració de l’historiador rubinenc Eduard Puigventós, qui, entre peça i peça, aportarà dades i curiositats per recuperar el context històric que va emmarcar aquesta efemèride. Dins d’aquesta perspectiva, des del Museu Municipal es vestirà l’espai de “La Sala” amb l’aportació d’objectes relatius a la temàtica tot difonent el passat de la nostra ciutat. I per acabar, però no menys rellevant, s’afegeix la pintura com a altra expressió artística. Per part de l’alumnat del Taller de l’artista local Sandra Bea hi haurà un espai de photocall on el públic quedarà ambientant en una imatge de l’època.

Les entrades, amb un preu de 5€, es poden adquirir a través de la venda anticipada a taquilla de La Sala cada divendres de 18 a 21 h i al portal ticketea.com. O el mateix dia del concert a partir d’una hora abans de l’inici. Si voleu reservar localitat podeu enviar un correu a [email protected] indicant nom i nombre d’entrades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa