Tornaveu
Pop i rock al Castell, nova proposta de l’Agrupació Musical de Cerdanyola de Vallès

Pop i rock al Castell és l’espectacle que l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès ha ideat per celebrar la XVI edició del ja tradicional Concert al Castell de Sant Marçal, un esdeveniment cultural i social que dóna el tret de sortida a l’estiu i que s’ha consolidat tant a la ciutat com a les poblacions del voltant. Les entrades per l’actuació, que tindrà lloc el 30 de juny (22:00h), ja estan disponibles a l’Ateneu de Cerdanyola.

Més de 1.000 persones gaudeixen cada any de les produccions temàtiques que produeix, organitza i interpreta l’AMCV. Enguany, l’entitat portarà a escena la producció Pop i rock al Castell, un espectacle sobre els gèneres musicals més populars i interpretats de tots els temps. I és que des de mitjans del segle XX el rock i el pop han estat l’expressió cultural escollida per les classes populars d’arreu per visibilitzar els seus anhels generacionals, per manifestar la seva rebel·lia i protestar, sovint, contra els grans poders fàctics. El pop i el rock també són una via perfecta per expressar sentiments de tot tipus, una plataforma per a l’experimentació (se’n deriven desenes de subgèneres) i la base musical de l’entreteniment dels nostres dies.

La producció musical Pop i rock al Castell s’endinsa, sempre des d’un format simfònic i amb molts arranjaments fets per a l’ocasió, en la història d’aquest univers. Un recorregut cronològic de 90 minuts de música farcits de referents de totes les dècades des de mitjans del segle passat. Després de l’èxit d’Un Castell de Conte, la proposta d’enguany torna a fer pujar a l’escenari juntes la Banda simfònica i la Coral de l’entitat, dirigides per Irene Delgado i Manel Cubeles, així com d’altres artistes convidats (ballarins i solistes).

L’AMCV correspondrà en aquest espectacle a una demanda històrica de molts seguidors del Concert del Castell que podran gaudir de versions simfòniques de clàssics com David Bowie, Michael Jackson o Queen i d’artistes més moderns com Radiohead, Arcade Fire, Green Day o Lady Gaga. Tot plegat amb una posada en escena espectacular i treballada a foc lent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa