Tornaveu
Oberta la convocatòria per al 6è concurs de composició per a banda simfònica Josep M. Lleixà
La Federació Catalana de Societats Musicals organitza la sisena edició del concurs de composició per a banda simfònica Josep Maria Lleixà Subirats, que premiarà amb 2500 euros noves obres simfòniques originals. La decisió del jurat es coneixerà abans del 31 de gener de 2020.

Fomentar la participació i la pràctica de la música en el marc de la cultura i la pedagogia musical és l’objectiu del concurs Josep Maria Lleixà Subirats, que enguany arriba la 6a edició. S’hi poden presentar els compositors de l’Estat espanyol i també els residents a la ciutat italiana de l’Alguer, amb obres de nova creació, que no hagin estat estrenades prèviament ni editades. Les obres, a més, han de tenir una durada d’entre 10 i 12 minuts, i no poden incloure instrument solista ni instruments no habituals en les bandes. Tant la forma com el seu contingut de les peces és lliure.

L’obra guanyadora, que es coneixerà abans del 31 de gener de 2020, serà premiada amb 2.500 euros. El lliurament del premi es realitzarà en el decurs d’un concert al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, en una data encara per definir.

El concurs ret homenatge a Josep Maria Lleixà Subirats, músic i ex president de la Unió Musical Mas de Barberans (Montsià), membre de la Junta Directiva de la Federació i persona dedicada intensament al desenvolupament i participació en las Societats Musicals.

Consulta més informació i les bases en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa