Tornaveu
‘Master class’ de trompa a càrrec d’Antoni Josep Alburquerque
L’Escola Municipal de Música d’Ulldecona oferirà el dissabte 27 de febrer una classe magistral de Josep Alburquerque i Subirats, director pedagògic de l’Associació Catalana de Trompistes (ACAT), i que ha col·laborat amb orquestres com l’CB l’orquestra del Gran teatre del Liceu, també ha actuat com a solista en l’orquestar de cambra d’Elberg (Suïssa) i l’orquestra de cambra de Moscou.

La sessió, programada pel 27 de febrer, tindrà lloc a l’Escola de municipal de Música d’Ulldecona (Carrer Major, 49 Ulldecona) i tindrà el següent horari de 10h a 14h i de 16h a 18h, ja que a les 18h es duran a terme una audició a la sala d’audicions de l’escola. L’objectiu de la sessió és compartir un dia dedicat al coneixement i aprofundiment de trompa, tant pel que fa la interpretació com als mètodes pedagògics per arribar a dominar-la.la master-class és gratuïta per l’alumnat de l’Escola de Música d’Ulldecona, i 20€ per a la resta d’alumnes d’altres escoles de música. Els interessats poden enviar la butlleta d’inscripció (veure document adjunt) a l’adreça electrònica [email protected]

Més sobre Josep Alburquerque i Subirats

Antoni Josep Alburquerque i Subirats neix a Sant Carles de la Ràpita el 1969. Inicia els seus estudis musicals en l’escola de música de la Banda de la Agrupació Musical Rapitenca que més tard ampliarà en els conservatoris de Tortosa, València i Barcelona, on estudia Trompa, Harmonia Contrapunt, Fuga, Composició-instrumentació i direcció d’orquestra amb l’obtenció de diferents premis i mencions d’honor en les respectives especialitats.

Ha col·laborat amb orquestres com l’OCB, l’orquestra del gran teatre del Liceu,l’orquestra del Vallés entre d’altres així com la orquestra de cambra d’Elberg (suïssa) i l’orquestra de cambra de Moscou, amb les quals ha actuat com a solista, essent també membre fundador de diversos grups de música de cambra.

Des de l’any 1997, és el director de l’Agrupació Musical Rapitenca, càrrec que compagina amb el professorat a secundària del Col·legi Xaloc de Barcelona, professor col·laborador en l’especialitat de trompa del Conservatori de les Escoles Municipals de Barcelona, professor de Trompa, conjunt instrumental i Història de la Música en el conservatori de Vila-seca, professor de metall i conjunt instrumental de l’Aula de música 7 de Barcelona.

Des de l’any 2009 és director pedagògic de L’ACAT ( Associació catalana de Trompistes ) i actualment també ha estat nomenat encarregat de l’àrea pedagògica de la AEAT ( Associación Española de amantes de la Trompa ). Actualment és el Vice-president de la Associació Catalana de Trompistes.

Es Màster en musicoteràpia i té composades un nombre important d’obres per diferents formacions musicals de repertori en el curiculum de diversos conservatoris de Catalunya i de l’Estat Espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa