Tornaveu
Les cançons de la Disney en format banda simfònica

Les hem cantat o encara les cantem, ens han fet somniar i expandir la imaginació, ens han apropat a d’altres contrades (l’Aràbia, Grècia, la Sabana…)… Són les cançons de les pel·lícules de la Disney, les quals la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu interpretarà en un concert diumenge 22 d’octubre a les 18h al Casal Catòlic de Sant Andreu (c/ Pons i Gallarsa, 58, Barcelona), conjuntament amb la companyia de teatre musical Malvats, que cantaran alguna de les composicions.

El format és el d’audició didàctica, de manera que abans de cada cançó es presentaran diversos autors que han treballat per a la factoria Disney. Entre altres cançons s’interpretaran les composicions d’Alan Menken: Hércules, Aladdin, Pocahontas, els ja himnes contemporànis de Christophe Beck per a Frozen o l’excel·lència de la partitura de Hans Zimmer per a El Rei Lleó. A més hi haurà un espai per a la nostàlgia amb la interpretació de cançons de Mary Poppins.

El concert de la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu, banda nascuda en el si de l’Associació Musical Andreuenca, comptarà amb la participació de la companyia de teatre musical Malvats, que cantaran algunes de les cançons. L’entrada és de 5€ i les taquilles obriran mitja hora abans de l’acte, és a dir, a les 17.30h. El preu de l’entrada és de 5 €.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa