Tornaveu
L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès ofereix un recorregut per les danses del món

Les danses d’arreu del món seran les protagonistes del concert que l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès oferirà dissabte 18 de novembre a les 19h a l’Ateneu de Cerdanyola. El concert es dividirà en una primera part on el protagonisme serà de la coral de l’agrupació i tindrà com a accents la bossa nova, brasilera o la salsa cubana, i una segona part de recital de música de banda, on el programa contempla peces de Shostakovich, o Bartók, entre d’altres.

En el marc de la festivitat de Santa Cecília, en què se celebra el dia de la Música, l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) oferirà un concert que suposa la primera actuació després que l’entitat renovés la junta directiva, amb l’actual direcció d’Imma Gamo.

A la primera part, la Coral, dirigida per Manel Cubeles, cantarà obres que acompanyen el gènere de les danses populars, com la salsa de Cuba, la bossa nova de Brasil i les melodies africanes. Es tracta d’un repertori que suposa un gran repte musical per a la formació que, de ben segur, animarà el públic assistent.

Després de 15 minuts de pausa per adequar l’escenari, Irene Delgado, que encara la seva segona temporada com a directora titular de la Banda de l’AMCV, proposarà un programa format majoritàriament per danses de diferents regions d’Europa, que signen compositors com Dmitri Shostakovich, Antonín Dvorak, Piotr Ilitx Txaikovski o Béla Bartók. “La Banda serà camaleònica: transmetrà el seu so més enèrgic i brillant en algunes peces i el seu vessant més elegant i sensible en d’altres”, assegura Delgado que també anuncia que el concert també inclourà un parell d’obres finals que faran ballar el públic.

Al final del concert, la Banda i la Coral interpretaran, plegades, una obra amb una forma musical que acostuma a acompanyar una dansa de casa nostra.

El Concert de Santa Cecília, que també servirà per presentar els nous membres de les dues formacions, és un espectacle gratuït. Les entrades (no numerades) es podran recollir a la taquilla de l’Ateneu des del dimecres 8 de novembre fins que s’esgotin les localitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa