Tornaveu
La Unió Musical del Bages oferirà un concert benèfic

Les entrades al concert tindran un preu de 10 € i els interessats podran comprar-les de forma anticipada, fent clic aquí. A més, per als qui no puguin assistir al concert, però vulguin fer el seu donatiu, s’ha habilitat una fila 0. El projecte del nou Hospital de Dia de la Fundació Althaia a Manresa és un projecte apadrinat per Pep Guardiola, i que pretén ampliar les instal·lacions actuals, substituint la llum artificial per llum de dia, i proveint de sales amb més espai per als malalts que s’hagin de sotmetre al tractament, de manera que ho puguin fer acompanyats de la seva família, entre d’altres avantatges que es poden veure en el projecte de mecenatge, fent clic aquí.

De la música descriptiva al cinema

La Unió Musical del Bages en aquest concert, dirigit per Dídac Mirallas, proposa un recorregut per peces força reconegudes de música descriptiva com l’Adagio de Tomaso Albinoni o el Concerto d’amore del neerlandès Jacob de Haan. En la segona part hi haurà el torn per escoltar una selecció de les millors bandes sonores d’Indiana Jones, les versions per a banda de La misión de Ennio Morricone, el Superman de John Williams, o El Rei Lleó de Hans Zimmer, entre d’altres.

El concert del 22 de setembre de 2018 al Teatre Auditori de Navarcles (Av. Generalitat, 1) és una bona cita per gaudir en família i alhora participar en un projecte benèfic com és la construcció d’aquest nou hospital de dia d’oncologia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa